No items found.

Commercial

Renson Noa

Outdoor Living

Kruisem

Met Noa Outdoor Living, gelegen langs de E17, heeft Renson een uniek inspiratiepark gecreëerd dat als buitenshowroom en experience center fungeert. Op het terrein van 3 hectare worden innovatieve en hoogwaardige outdoor producten van een dertigtal partnerbedrijven tentoongesteld.

Vanuit de industriezone rijden we de site op en wanen we ons meteen in een andere wereld. We bevinden ons hier op het laagste punt en krijgen een sterk gevoel van isolatie (dat doorheen de komende jaren versterkt zal worden wanneer het groenvolume toeneemt). Akoestische studies met de Universiteit Gent werden uitgevoerd met oog op het verminderen van geluidshinder en een totale afzondering van de autosnelweg en industrie.

Na het parkeren op de buitenparkeerplaats of onder het gebouw bij slecht weer, wandelen we via het onthaalpaviljoen naar de hoofdingang. We passeren het centrale plein, dat bestemd is voor netwerkevents en lezingen voor professionals in de tuin- en landschapsarchitectuur.

Vanaf het centrale plein krijgen we zicht op een open landschapstuin met als kers op de taart een lusweg van 400m die wandelingen bevordert. Bij het beëindigen van de wandeling komen we uit op de vijver en dus het laagste punt, waar we in stilte tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving.

Aan de hand van brainstorms en workshops werden actuele thema’s zoals onder andere mobiliteit, klimaatverandering, waterbeheer, nieuwe woonvormen, gezondheid en ontspanning aangekaart. Elk thema kreeg een plaats in de verschillende sferen en tuinen van het park. Meer info via www.noa-outdoor.com

Meer

projecten.