No items found.

Cobefa

Cobefa, met HQ in Komen, maakt betonconstructies en speelt op een stijlvolle manier in op actuele thema’s zoals extreme weersomstandigheden en de verharding van onze steden. Dit doen ze door het ontwikkelen van innovatieve producten die uniek zijn in de markt door hun ijzersterke wapening en uitzonderlijke patronen. Hiermee kan uiteindelijk naar hartenlust gepuzzeld worden. Het resultaat is functionaliteit en esthetiek, en laat dat nu net zijn waar Buro Groen voor staat.

De producten komen voort uit de wens om af te wijken van de standaarden die momenteel gehanteerd worden in de markt, en kunnen zo een antwoord bieden op enkele veelvoorkomende uitdagingen in de bouwsector, zoals stabiliteitsproblemen en het garanderen van maximale waterinfiltratie. 

Buro Groen is vereerd deel uit te maken van het testen van dit veelbelovende, innovatieve product. Wij wensen ontwerper Benjamin Van Geem (Prodotto) en het gehele Cobefa team veel succes in de ontwikkeling en verder uitrol van het product in de markt!

Zie ook: www.deerconcrete.com